Ondernemend Nederland

 
  
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
  
 
 
 
Joost Zorgt is een (thuis)zorgorganisatie die vanuit het perspectief van de zorgvrager is ontstaan. Joost Nauta, is zorgvrager maar is gelijktijdig de oprichter en het gezicht van Joost Zorgt. Hij was de eerste klant van Joost Zorgt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die aan alle kwaliteitseisen van de overheid voldoet, maar wij doen meer. Denk bijvoorbeeld aan zorgvakanties. Via Joost Schoolt werken wij doorlopend aan goede zorg voor zorgvragers,zorgverlenersmantelzorgers en vrijwilligers. 
 
 
 
 
Gamma Knife Centrum Tilburg is gevestigd in het St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg. Vanaf 1 januari 2009 heeft het Gamma Knife Centrum Tilburg, in nauwe samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam de nieuwe Gamma Knife Perfexion in gebruik genomen. Het Gamma Knife is een bestralingstoestel met de nauwkeurigheid van een chirurgisch mes. Met het voor Nederland unieke apparaat worden tumoren in het hoofd en vaatafwijkingen in de hersenen behandeld. Door het gebruik van 192 stralenbundeltjes, die op één punt samenkomen, is een hoge dosis straling mogelijk. De straling beschadigt het omliggende gezonde weefsel niet of nauwelijks.