Ondernemend Nederland

 
 
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
 
 
 

Werkzaam in alle branches als het gaat om uitzenden, re-integratie, detachering en coaching. Door ons specialisme kunnen wij snel een vertaling maken naar uw wensen. Multi-Traject helpt u een win-win situatie te creëren. 

Win-win betekent dat Multi-Traject de werkzoekende bemiddelt naar duurzaam werk en de werkgever helpt aan een gemotiveerde en gediplomeerde kracht. Focus bij Multi-Traject ligt op het vinden van kandidaten met kernkwaliteiten die overeenkomen met de werkzaamheden. Het realiseren van een duurzaam resultaat staat voorop. Wij bemiddelen zowel in flexibele als langdurige arbeidrelaties. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij de juiste oplossing.

 

De noodzaak van diversiteit

Organisaties die de kwaliteiten van mannen én vrouwen bewust inzetten, presteren beter. Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dit keer op keer. Een gevarieerde samenstelling in een team biedt nu eenmaal innovatieve kracht en maakt dat besluiten vanuit een breder perspectief worden genomen.

Wij geloven dan ook in een evenwichtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke managers, professionals en bestuurders in organisaties. Dat is geen luxe of politieke wenselijkheid, maar economische noodzaak.

 

LeanENT, Mensen bewegen tot resultaten

LeanENT bestaat uit een twaalftal zeer enthousiaste, betrokken en bedreven consultants. Samen begeleiden wij sinds 2003 organisaties in uiteenlopende disciplines bij de implementatie van lean. Door onze sterke focus en de ambitie om voor onze klanten de beste lean consultants ter wereld te zijn, zijn wij in staat om samen met medewerkers, organisaties in beweging te brengen én te houden. Mensen bewegen tot resultaten, dat is de kern van ons werk.

Wij staan graag met onze poten in de modder en houden niet van vuistdikke adviesrapporten. Daarentegen houden wij wel van resultaten. We zijn fanatiek sportief en de resultaten die wij samen met onze klanten bereiken zijn onze grootste motivator. Voor ons is lean topsport: keer op keer records verbreken!

Werving en selectie op uurbasis: Het werkt!

Primatch is een landelijk opererende (partner)organisatie, gespecialiseerd in advies en inrichting van werving- en selectietrajecten. Wij zijn van mening dat we samen met de klant succesvol kunnen zijn. Jij houdt je bezig met waar jij goed in bent en wij ondersteunen je bij de rest: dat is recruitment op uurbasis.Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of test en assessment: Primatch helpt je vacatures succesvol in te vullen.
 
 
TechniekTalent.nu verbindt zowel landelijk als regionaal alle partijen die zich sterk maken voor instroom en behoud van technisch talent.  
In de regio zorgt TechniekTalent.nu ervoor dat scholen en bedrijfsleven meer en intensiever met elkaar samenwerken. Leerlingen ontdekken hoe interessant techniek is. Docenten krijgen meer en betere kennis over techniek. En het bedrijfsleven komt in contact met jongeren die in de toekomst misschien wel bij hen komen werken. Het is daarbij belangrijk om verschillende doelgroepen aan te spreken. Dus niet alleen de bêtastudenten, maar ook andere typen leerlingen.