Ondernemend Nederland

 
  
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
  
 
 
Berendsen levert advies en oplossingen op maat voor een optimale toilet- en vloerhygiëne. U wordt volledig ontzorgt door ons full service concept. Wij zorgen er voor dat u altijd verzekerd bent van schone handdoekrollen, papieren handdoekjes, toiletpapier, (foam)zeep, schoonloopmatten en overige producten voor een optimale hygiëne! 
 
 
 
 

De stichting Het Erkende Congresbedrijf heet officieel “Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche” en heeft ten doel: “de bevordering van de kwaliteit in de congres- en vergaderbranche”. Ze is opgericht op 14 december 1995 en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel onder nummer 41215570. De laatste statutenwijziging was op 17 april 2014 naar aanleiding van het terugtreden van de directeur en oprichter Prof. Dr. Cees Langeveld. Het bestuur van de stichting bestaat uit één natuurlijke persoon, per 1 mei 2014 zijnde Ir. A.A.G. (Ton) Soons. Ton Soons is actief in de congresbranche sinds 1987 en sinds 2004 directeur van trainings- en adviesbureau Winning Words Communicatie. 

 

 The Next Network is ene jong en ambitieuze social media consultancy, doordat wij zijn opgegroeid met sociale netwerken zoals Facebook en Twitter weten we precies hoe we deze netwerken ook zakelijk kunnen inzetten. Meer leads en klanten werven? Vergeet dan niet dat social media u hier perfect bij kan helpen! Door middel van acties krijgt u meer feeling met uw doelgroep en door het gebruik van de prachtige sociale advertentiesystemen ziet u uw verkoopcijfers stijgen!