Ondernemend Nederland

 
Aankomende uitzending met het thema Logistiek & Distributie wordt op zondag 20 april a.s. uitgezonden, u kunt de thema's voor het komende seizoen vinden op onze aflevering pagina. Ondernemend Nederland is een wekelijks televisieprogramma voor en door Ondernemers. Elke zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en zaterdag om 13.00 uur de herhaling op RTL7.
 
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
 
 
 
In de industrie worden veel staalverbindingen gemaakt. Traditioneel wordt dit gedaan met boor/bout of lasverbindingen. Deze leveren echter nadelen op als explosiegevaar, materiaal- en coatingbeschadiging en CO2 uitstoot. McNetiq Controlock is een innovatief magnetisch ankersysteem dat deze nadelen niet heeft en altijd kan worden hergebruikt. Het systeem bevat een permanente magneet, deze is niet afhankelijk van stroomvoorziening, dus storingsvrij. De variabele ondergrond (roest, coating enz.) beïnvloedt de werking van magneetankers in hoge mate maar dit is bij de McNetiq Controlock opgelost door middel van een ingebouwde krachtmeting. Deze gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de maximale belastbaarheid op iedere gewenste plek met één druk op de knop voor 100 % duidelijk is. Dit systeem vergroot de toepasbaarheid van magneetankers, bij bijvoorbeeld steigerverankering tegen chemische tanks, valbeveiligingsankers, tijdelijke hijsogen enz. Een steigerproject bij een ethyleentank bij Dow Chemical in Terneuzen is succesvol afgesloten. Voor alle tijdelijke staalverankeringen is er nu een keuze mogelijk tussen traditionele methodes en deze duurzame, veilige en kostenefficiente oplossing. De producent is SAV Walker Hagou.