Ondernemend Nederland
#

Advertenties

Recente Afleveringen

Welkom

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.

Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...

Advertorials

#

DEXIS Arbeid staat voor effectief samenwerken rondom arbeid. De zes ervaren partners van DEXIS Arbeid ondersteunen organisaties bij vraagstukken die te maken hebben met werk in ruime zin. Dit doen we bij opdrachtgevende bedrijven, groepen van bedrijven en voor branche-organisaties / CAO-partijen.

Onze missie is liefde voor werk.Wij zijn al 16 jaar toonaangevend in het domein van arbeid en gezondheid doordat wij telkens weer innovatieve antwoorden weten te vinden. We werken hiervoor als netwerkorganisatie samen met verschillende samenwerkingspartners. 

Kernbegrippen zijn activeren, inspireren en vitaliseren. En dat doen we vooral vanuit processen rondom verzuim, duurzame inzetbaarheid, kwaliteitscultuur en werkplezier.We hanteren geen standaard aanpak maar richten ons op wat nodig is (‘wat helpt, wat kan, wat mag, wat moet’). We bieden nieuwe invalshoeken en innovatieve manieren van veranderen. We werken graag via wat wij een DEXpeditie noemen: we gaan met onze opdrachtgever op ontdekkingstocht naar oplossingen voor zijn vraagstukken op het gebied van personeel, cultuur, organisatie & leiderschap.


Prins Supply BV is een internationale scheepsleverancier en voorziet in een behoefte zeeschepen te bevoorraden met proviand, dek- en machine benodigdheden en alles wat er verder aan boord nodig is inclusief belastingvrije artikelen. Meer dan 40.000 standaard artikelen zijn uit voorraad te leveren tegen concurrerende prijzen. Het verzorgen van logistieke diensten en het testen en certificeren van diverse apparatuur maken tevens deel uit van het totaalpakket. Prins Supply BV verzorgt leveranties over de hele wereld met als gevolg dat er een strategisch partnership met de opdrachtgevers is ontstaan. De focus binnen deze branche ligt in de snelheid van handelen en speciaal ontwikkelde software gekoppeld aan een uitgebreid logistiek netwerk stelt ons in staat hieraan te voldoen. De concurrentie positie kan worden gehandhaafd zo niet verbeterd door samenwerking met andere bedrijven. Besparingen op transport en personeel kunnen worden gerealiseerd door krachten te bundelen. Prins Supply is reeds meer dan zestig jaar een familiebedrijf en is in staat een hoge service graad te leveren door dit arbeidsintensieve bedrijf te runnen in goede harmonie en vertrouwen.

#

#

Berendsen levert advies en oplossingen op maat voor een optimale toilet- en vloerhygiëne. 

U wordt volledig ontzorgt door ons full service concept. Wij zorgen er voor dat u altijd verzekerd bent van schone handdoekrollen, papieren handdoekjes, toiletpapier, (foam)zeep, schoonloopmatten en overige producten voor een optimale hygiëne!


Kwaliteit en beleving moet je herkennen in alle facetten van het catering vak. 

Van de herkomst en kwaliteit van de ingrediënten, de creativiteit en kunde van de keukenbrigade tot de dienstbaarheid van het bedienend personeel of de ambiance die de aankleding genereert. 

Kortom, oog voor het gehele spectrum. Voor alle zintuigen.


125 jaar ervaring gecombineerd met de modernste ontwikkelingen in de gastronomie. Kwaliteit met prijsbewustzijn. 

Bij wie u net zo makkelijk met uw internationale gasten kunt dineren onder De Nachtwacht in het Rijksmuseum of genietend van een Buitengewone picknick in de natuur.

Dat is 360FOODEVENTS

#

#

Kerstpakketten XL is al 15 jaar dé specialist en marktleider in Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken.

Bij Kerstpakketten XL vindt u de allergrootste collectie kerstpakketten van Nederland, u heeft keuze uit meer dan 1.000 kerstpakketten. 

En een online keuze concept waarbij uw medewerkers naar eigen keuze een selectie kunnen maken uit honderden cadeaus en geschenken.

Kerstpakketten XL is zelf producent, waardoor u altijd verzekerd bent van de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding.

De vulling van de kerstpakketten is XL; extra large. De prijs is XL; extra laag. Het assortiment is XL; extra leuk in samenstelling. En de service is XL: Excellent.

Kerstpakketten XL is een onderdeel van Vos en Setz B.V.

Waar te zien?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag (RTL7).

Het programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Doelgroep RTL 7

Work Hard, Play Hard is het mannelijke motto dat RTL 7 en zijn kijkers op het lijf is geschreven. Met als dagprogrammering RTL Z en programma's als RTL GP en Voetbal International weet de doelgroep mannen 20-49 jaar RTL 7 steeds te vinden. Overdag is RTL 7 de zender van (zaken)nieuws en daaraan gerelateerde programma's. Overdag met RTL Z op tv, internet en RTL Z TEXT bedient RTL 7 als enige de kijker zo compleet van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste beursinformatie en de belangrijkste financieel-economische nieuwsfeiten.

Crossmedia

Naast de landelijke TV uitzending wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via internet TV-stations. Hierbij moet u denken aan RTLXL.nl, Ondernemendnederland.tv en Youtube. Bovendien wordt het TV-item afzonderlijk van de aflevering geplaatst op de officiële website van het TV-programma.

Voor Ondernemers

Ondernemend Nederland is voor iedere Ondernemer, groot en of klein, het platform naar landelijke televisie. Als participant binnen ons programma bestaat ook voor u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen bij uw huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins. Televisie lijkt vaak een onmogelijk doel binnen plannen die u met uw product, dienst of onderneming heeft. Ondernemend Nederland maakt het voor iedereen mogelijk het grootste medium te gebruiken voor communicatie. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen. Wenst u liever eenmalig gebruik te maken van de kracht die televisie behelst, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Naast de uitzending op televisie leveren wij na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en of op uw website. Het aantal minuten is vrij, het gebruik van billboarding behoort tot de mogelijkheden en ook exclusiviteit kunnen wij u tegen bepaalde voorwaarden bieden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Rhijnspoor 221
2901 LB Capelle aan den Ijssel

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068