Ondernemend Nederland
#

Partners

Recente Afleveringen

Welkom

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.

Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...

Advertorials

                                                   #

ADJ Milieutechniek is een specialist in het coördineren en afhandelen van milieu-incidenten en reguliere reinigingsprojecten. Met een unieke 24-uurs milieu-dienstverlenende service is ADJ Milieutechniek dag en nacht beschikbaar voor de afval– en milieuproblemen van industriële ondernemingen, overheden, gemeentelijke instanties, bedrijven en particulieren binnen de gehele Benelux.


logo_SOMTuniversity.jpeg

SOMT is gespecialiseerd in masteronderwijs op het gebied van bewegingsgerelateerde klachten. Je kunt aan SOMT een masteropleiding volgen in de Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie en Fysiotherapie in de Geriatrie. Het onderwijs wordt ondersteund door onderzoek en kliniek (annatommie). SOMT is van mening dat integratie van wetenschappelijke kennis en een innovatieve, praktijkgerichte leeromgeving integraal deel uitmaken van een masterprogramma.green_purchase.jpg


Green Purchase is adviseur, leverancier en installateur van hoogwaardige LED-verlichting. We helpen opdrachtgevers om kosten te besparen en (vervolg)stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat doen we onder meer bij overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen, woningcorporaties, productiebedrijven, groothandels, distributiecentra, restaurants, winkels en kantoorpanden in heel Nederland.


dam_beton.png

                                                        

Dam Beton is een Fries familiebedrijf die een handelsonderneming voert in de handel van betonplaten, stelconplaten, keerwanden,betonklinkers, steenschotten, houtenschotten, sleufsilowanden, industrieplaten, betonmortels en dergelijke. Alles in 1e keus materialen. Maar ook geregeld aanbiedingen in bijvoorbeeld 2e keus, gebruikt of restpartijen. Alles geleverd van ons 14 Ha grote opslagterrein. Tevens hebben wij deelnemingen in meerdere productielocaties van onder ander betonplaten, keerwanden, rundveeroosters en stapelblokken. Ook hebben wij een aantal importeurschappen van fabrikanten uit de Benelux en Duitsland.

logo_AT_Cleaning_Systems.1.JPG

ATCS is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele reinigingsmachines voor bedrijven. Voor veel reinigingsproblemen kunnen wij u een passende (eventueel op maat gemaakte) oplossing bieden! Wij leveren onze reinigingssystemen momenteel aan schoonmaakbedrijven, bouwbedrijven, binnen de agrarische sector, gemeenten en diverse industrieën.

Waar te zien?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag (RTL7).

Het programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Doelgroep RTL 7

Work Hard, Play Hard is het mannelijke motto dat RTL 7 en zijn kijkers op het lijf is geschreven. Met als dagprogrammering RTL Z en programma's als RTL GP en Voetbal International weet de doelgroep mannen 20-49 jaar RTL 7 steeds te vinden. Overdag is RTL 7 de zender van (zaken)nieuws en daaraan gerelateerde programma's. Overdag met RTL Z op tv, internet en RTL Z TEXT bedient RTL 7 als enige de kijker zo compleet van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste beursinformatie en de belangrijkste financieel-economische nieuwsfeiten.

Crossmedia

Naast de landelijke TV uitzending wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via internet TV-stations. Hierbij moet u denken aan RTLXL.nl – uitzendinggemist, Ondernemendnederland.tv en Youtube. Bovendien wordt het TV-item afzonderlijk van de aflevering geplaatst op de officiële website van het Tv-programma.

Missie RTL

RTL is een trendsettend allround mediabedrijf met een leidende positie in de Nederlandse consumenten- en adverteerdermarkt. De doelstelling van RTL is het optimaal bedienen van de kijkers en gebruikers van interactieve media en adverteerders door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende programmering en services. RTL heeft een stevig fundament gecreëerd, waar daadkracht, ondernemerschap, creativiteit en vooral ook talent de ruimte krijgen om tot bloei te komen.

Voor Ondernemers

Ondernemend Nederland is voor iedere Ondernemer, groot en of klein, het platform naar landelijke televisie. Als participant binnen ons programma bestaat ook voor u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen bij uw huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins. Televisie lijkt vaak een onmogelijk doel binnen plannen die u met uw product, dienst of onderneming heeft. Ondernemend Nederland maakt het voor iedereen mogelijk het grootste medium te gebruiken voor communicatie. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen. Wenst u liever eenmalig gebruik te maken van de kracht die televisie behelst, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Naast de uitzending op televisie leveren wij na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en of op uw website. Het aantal minuten is vrij, het gebruik van billboarding behoort tot de mogelijkheden en ook exclusiviteit kunnen wij u tegen bepaalde voorwaarden bieden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Rhijnspoor 221
2901 LB Capelle aan den Ijssel

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068