Ondernemend Nederland

 
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
 
 
 
 

BaSystemen staat voor Betere Arbo-meetsystemen. Als totaalleverancier van meetinstrumenten op het gebied van arbo, milieu en veiligheid helpen wij bedrijven en zelfstandigen door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor een volledig dienstenpakket, zoals koop, huur en onderhoud van uw meetsystemen. Maar wij helpen vooral met onze service.

Als ambitieus team streven we naar hoge kwaliteit in service, diensten en de producten die we leveren. Wij kiezen om die reden voor een interactieve samenwerking met onze klanten, zo zorgen wij ervoor dat iedere klant met plezier en gemak de juiste arbeidshygiënische meetapparatuur kan bedienen. Door de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf, vergaard bij zowel internationale als nationale bedrijven, staan wij garant voor deskundigheid en professionaliteit.

 

Wij zijn trots op hetgeen waar we het beste in zijn, het leveren van onovertroffen service, zodat onze klanten kunnen doen, waar zij het beste in zijn.

U  heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van:Bedrijfskleding en veiligheidskleding, Industrieel absorptiemateriaal, Cleanroomkleding, Schoonloopmatten en Hygiëneproducten.

U kunt bij Berendsen rekenen op een oplossing die bij uw bedrijf past. Dit komt door onze klantgerichte mentaliteit,  onze flexibiliteit, onze nationale dekking, een uitgebreid assortiment producten en diensten en meer dan 100 jaar ervaring in dienstverlening.

Dit zijn mooie beloften uit onze mond, maar kijk ook eens naar wat onze klanten over ons zeggen op onze referentiepagina.

Een partner met een groot Europees netwerk
Berendsen is onderdeel van het beursgenoteerde Berendsen plc, de meest vooraanstaande dienstverlener in textielbeheer van Europa. Berendsen plc is met ruim 17.000 medewerkers actief in 16 landen. In Nederland heeft Berendsen 11 vestigingen met in totaal 700 medewerkers.

 

Organisatie van mensen

First1 Bedrijfsfitness is een organisatie van mensen en we vinden het menselijke aspect in onze bedrijfsvoering belangrijk. Dit komt niet alleen tot uiting in de benadering van en omgang met ons personeel, maar ook in de benadering van en omgang met opdrachtgevers, leveranciers en de eindgebruikers/sporters binnen onze bedrijfsfitness locaties.

Bovenstaande betrokkenheid maakt deel uit van een aantal waarden en normen binnen onze organisatie, waarmee we ons denken te onderscheiden in de markt.

Waar staan wij voor?

Resultaatgerichtheid

Resultaat is een voorwaarde voor motivatie en tevredenheid. Bij First1 Bedrijfsfitness is dit tweeledig. Opdrachtgevers krijgen een positief resultaat te zien op basis van hun investeringen, de eindgebruikers boeken resultaten bij het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelen.

Transparantie

We hebben een open en transparante aanpak. Dit creëert vertrouwen en legt een goede basis voor samenwerken. Zowel in het voortraject, als in de uitvoerende fase en ook daarna treden we veelvuldig in overleg met alle belanghebbenden om zo de verschillende wensen en verwachtingen helder te krijgen en continue op elkaar af te stemmen.

Flexibiliteit

We denken graag mee met onze opdrachtgevers. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om hetzelfde te bereiken.

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen.

 
 
 

Applicatietechniek van der Wal B.V. uit Ridderkerk is specialist inkunststofvloerenindustrievloeren en bedrijfsvloeren. Ook zijn we Preferred Applicator UCRETE ®. Met een team van vijftien ervaren medewerkers voeren we uiteenlopende werkzaamheden voor opdrachtgevers in diverse branches uit. Een overzicht van de oplossingendie wij voor hen hebben gerealiseerd, vindt u bij onze referenties.

“We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.” Het zijn die traditionele waarden waarmee Applicatietechniek van der Wal zich in de markt van kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren onderscheidt.

Preferred Applicator UCRETE ®

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep die tot Preferred Applicator van BASF is benoemd. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE ® vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan.