Ondernemend Nederland

 
Aankomende uitzending met het thema Logistiek & Distributie wordt op zondag 20 april a.s. uitgezonden, u kunt de thema's voor het komende seizoen vinden op onze aflevering pagina. Ondernemend Nederland is een wekelijks televisieprogramma voor en door Ondernemers. Elke zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en zaterdag om 13.00 uur de herhaling op RTL7.
 
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...