Ondernemend Nederland

 
De laatste aflevering van dit seizoen met het thema Out of Office werd op zondag 6 juli 2014 uitgezonden. U kunt de thema's voor het komende seizoen vinden op onze aflevering pagina. Ondernemend Nederland is een wekelijks televisieprogramma voor en door Ondernemers. Elke zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en zaterdag om 13.00 uur de herhaling op RTL7.
 
In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.
Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.
Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...
  
 
 
 
 
 
 

Balabanova BV Individuele & Organisatie Ontwikkeling zet zich in om mensen en organisaties te begeleiden om hun eigen veranderingsvermogen te (her)ontdekken en in te zetten ten behoeve van hun succes en geluk.

Op twee manieren helpen wij om de gewenste resultaten te bereiken.
1. Begeleiding in de ontwikkeling naar een hoger niveau van kennis, vaardigheden en inzicht in jezelf en in de dynamische context waarin je werk, carrière of leven zich afspelen.
2. Helpen om de veerkracht terug te krijgen indien deze tijdelijk is tekortgeschoten door stress, conflicten of doordat de richting of de doelstellingen uit het oog verloren zijn.

Het resultaat van de begeleiding is het (her)vinden van vertrouwen in je eigen dromen, de focus op je doelen en het doorzettingsvermogen om de weg haar het gewenste resultaat met kracht en passie te doorlopen.

De rechtstreekse consequenties zijn een hoger emotioneel evenwicht en financieel rendement.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of behoefte aan meer informatie over de diensten? Neem dan contact op via: http://www.balabanova.nl/?p=CONTACT

Momenteel biedt Balabanova de bijzonder inspirerende Workshop (HER)VIND JE ENERGIE aan. Deze workshop geeft je kennis, inzichten en tools om je persoonlijke kracht te ontdekken als bron van je eigen geluk en succes.

Wegens het grote interesse zijn na de zomervakantie nieuwe data gepland. Voor meer informatie: http://www.balabanova.nl/workshop/
 
 

Boersma drainage is gevestigd sinds 1946 in Wieringerwerf en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in alle vormen van drainage. Dat maakt ons 1 van de oudste en meest ervaren drainage bedrijven van Nederland.

U kunt bij ons terecht voor drainage sleufloos, drainage met de kettinggraver, of als de ruimte beperkt is drainage met de minigraver. Wij leveren diverse soorten drainage materialen. Ook is het mogelijk de sleuven op te laten vullen met b.v. drainage zand of schelpen.

 

 

 
 
 

DS Projekten is een gespecialiseerde bouwkundige aannemer op het gebied van (brand)beveiliging.

DS Projekten kiest altijd voor hoogwaardige kwalitatieve oplossingen. Daarmee zijn wij dus zeker niet de goedkoopste aanbieder in de markt, wij willen de veiligheid niet door het doen van concessies laten afzwakken. Wij staan altijd voor continuïteit en partnership! Wij willen u namelijk niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed van dienst zijn.

 
 
 
 
 
 

Schmersal werd in 1945 opgericht door Kurt Andreas en Ernst Schmersal. Met de komst van de machinerichtlijn in 1995 braken zij door op het specifieke gebied van machine- en productieveiligheid.

Vanuit een marktleidende positie verzorgen wij voor onze bestaande en veel nieuwe relaties de beschermingvan de mensen, maar zeker ook de machines in een grote diversiteit aan productiebedrijven. Voorzien van de nieuwste technologieën leveren wij een zeer uitgebreid programma veiligheidsschakelaarsen veiligheidscomponenten, waarmee u uw productiemiddelen kunt beveiligen.

 
 
 
 
 
 

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond en eigen ervaringen werkt OSIC al 10 jaar voor een breed pallet aan opdrachtgevers.

Wij bewijzen dat gericht investeren in personeel organisaties veel oplevert. "Return on Human Investment" noemen we dit.


Wij houden ons bezig met Coaching, Consultancy en Organisatieontwikkeling: Personal & Management coaching, Talent- & Competentiemanagement, 360° feedback, Team ontwikkeling/training, Persoonlijk leiderschap, Assessments, Loopbaanbegeleiding, Outplacement.