Ondernemend Nederland
#

Partners

Recente Afleveringen

Welkom

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die ook voor u als ondernemer interessant zijn en u op nieuwe ideeën kunnen brengen.

Kortom;Ondernemend Nederland is het business programma dat zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen...

Advertorials


smb.jpg

Verbinder Science en Business

SMB ondersteunt, faciliteert en stimuleert startende ondernemers en ondernemende onderzoekers in de sector Life Sciences & Health in de regio Nijmegen/Oss. Dat doet SMB door het inzetten van:

  • huisvesting in de vorm van hoogwaardige laboratoria (ML1. 2, 3), flexlabs en kantoorruimten;
  • coaching en ondersteuningstrajecten starters en SME’s;
  • open innovatie-omgeving waar onderzoekers en ondernemers elkaar ontmoeten.richting_juiste.png


In 3 stappen snel van ziek naar werk

Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever €250,- per dag.

Richting verlaagt de gemiddelde verzuimduur met ten minste 20%. Het resultaat: lagere verzuimkosten. Hoe?

Elke arbodienst beoordeelt en begeleidt. Richting voegt daar een derde component aan toe: behandelen. 


                                                         het_lab_chemie.jpg

`t Lab, chemie tussen mensen werkt via coaching & advies aan de ontwikkeling van krachtige teams en persoonlijk leiderschap.

Bezuinigingen, stress, gedoe op de werkvloer?

Ga mentaal verzuim tegen! Voorkom frustraties, tijd- en geldverlies!

’t Lab traint leidinggevenden en coacht medewerkers binnen het (zelfsturend) team, door de chemie tussen mensen te versterken. Gevolg:

  • Minder stress en ziekteverzuim.
  • Meer werk- en leefplezier.
  • De productiviteit stijgt weer!

Waar te zien?

De uitzendingen van Ondernemend Nederland zijn iedere zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en om 13.00 uur in de herhaling op zaterdag (RTL7).

Het programma duurt netto 23 minuten waarbinnen verschillende ondernemingen worden belicht en specialisten tips and tricks geven.

Doelgroep RTL 7

Work Hard, Play Hard is het mannelijke motto dat RTL 7 en zijn kijkers op het lijf is geschreven. Met als dagprogrammering RTL Z en programma's als RTL GP en Voetbal International weet de doelgroep mannen 20-49 jaar RTL 7 steeds te vinden. Overdag is RTL 7 de zender van (zaken)nieuws en daaraan gerelateerde programma's. Overdag met RTL Z op tv, internet en RTL Z TEXT bedient RTL 7 als enige de kijker zo compleet van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste beursinformatie en de belangrijkste financieel-economische nieuwsfeiten.

Crossmedia

Naast de landelijke TV uitzending wordt er ook gebruik gemaakt van exposure via internet TV-stations. Hierbij moet u denken aan RTLXL.nl – uitzendinggemist, Ondernemendnederland.tv en Youtube. Bovendien wordt het TV-item afzonderlijk van de aflevering geplaatst op de officiële website van het Tv-programma.

Missie RTL

RTL is een trendsettend allround mediabedrijf met een leidende positie in de Nederlandse consumenten- en adverteerdermarkt. De doelstelling van RTL is het optimaal bedienen van de kijkers en gebruikers van interactieve media en adverteerders door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende programmering en services. RTL heeft een stevig fundament gecreëerd, waar daadkracht, ondernemerschap, creativiteit en vooral ook talent de ruimte krijgen om tot bloei te komen.

Voor Ondernemers

Ondernemend Nederland is voor iedere Ondernemer, groot en of klein, het platform naar landelijke televisie. Als participant binnen ons programma bestaat ook voor u als ondernemer de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen bij uw huidige relaties, nieuwe opdrachtgevers of anderszins. Televisie lijkt vaak een onmogelijk doel binnen plannen die u met uw product, dienst of onderneming heeft. Ondernemend Nederland maakt het voor iedereen mogelijk het grootste medium te gebruiken voor communicatie. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een campagne voor u samen. Wenst u liever eenmalig gebruik te maken van de kracht die televisie behelst, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Naast de uitzending op televisie leveren wij na deelname het gemonteerde item digitaal aan. Deze kunt u gebruiken voor intern gebruik, beurzen, trainingen en of op uw website. Het aantal minuten is vrij, het gebruik van billboarding behoort tot de mogelijkheden en ook exclusiviteit kunnen wij u tegen bepaalde voorwaarden bieden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van adverteren binnen ons televisieformat.

Contact

Ondernemend Nederland

Contact

Wilt u als bedrijf participeren in Ondernemend Nederland? Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Ondernemend nederland HOOFDKANTOOR ROTTERDAM

Rhijnspoor 221
2901 LB Capelle aan den Ijssel

Tel.: +31 (0) 10-2023628
Fax : +31 (0) 84-8390177

ondernemend nederland AMSTERDAM

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam

Tel.: +31 (0) 20-7051580
Fax : +31 (0) 84-8830068